Tlf.: 47 31 37 33   |   E-mail: frederikssund-dyreklinik@mail.dk   |   Find os på Facebook  

​✔ Tryghed frem for alt

✔ Dyreklinik med god service

✔ Akut dyrehjælp

Hvem er vi​

Dyrlæger

Christina​

Mit navn er Christina og jeg er gift med Brian. Jeg er bonusmor til 2 drenge, Bertram og Buster. Jeg er uddannet dyrlæge i 1996. I 2000 købte jeg mig ind i Frederikssund Dyreklinik. Vi har 1 hund (Pippa) og 3 kastrerede hankatte (Broken Tail, Leif og Røde Bandit.). Alle 4 dyr er adopteret fra den græske ø Skiathos, hvor jeg flere gange om året udfører frivilligt arbejde som dyrlæge.

Jesper

Mit navn er Jesper (er døbt Ove, men bliver kaldt Jesper). Jeg er uddannet dyrlæge i 1970. Jeg er stifter og medejer af Frederikssund Dyreklinik. Jeg er far til Christina og gift med Jette. Vi har 2 katte fra Skiathos, Røde Mis og Ayla.

Louise

Mit navn er Louise. Jeg har været dyrlæge siden januar 2008 og elsker det alsidige arbejde. Jeg startede på Frederikssund Dyreklinik i februar 2015. Inden da har jeg arbejdet på både mindre dyreklinikker og store dyrehospitaler i Sverige, København og Nordsjælland. Jeg har efteruddannet mig bredt men har altid haft ekstra fokus på tandbehandling, så jeg nu kan tilbyde ekstra god behandling inden for dette område. Jeg bor i Allerød og er gift med Christian. Vi har sammen børnene Anna-Mai og Robin. Dyreflokken er for tiden nede på to marsvin, Nanna og Perle, men forhåbentligt finder vi den helt rigtige kat i løbet af året.​

Veterinærsygeplejersker

Jannie

Mit navn er Jannie og jeg bor ude på landet sammen med min kæreste Henrik, vores 3 græske hunde (Jonesy, Louis og Mindy), 4 katte (Bob Johnson, Tutankhamon, Lillebror og Inanna) og 5 ørkenrotter.

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske og er uddannet her på klinikken.​

Veterinærsygeplejerske elever

Julie

Mit navn er Julie og jeg er igang med at uddanne mig til veterinærsygeplejerske.


Jeg bor på en lille gård med min kat Perle. Derudover har jeg en hest som hedder Marhaba.

Maria

Mit navn er Maria og jeg er veterinærsygeplejerskeelev her på Frederikssund Dyreklinik. Jeg har altid interesseret mig meget for dyr og er simpelthen så glad for at arbejde her på klinikken. Til daglig bor jeg sammen med min kæreste Emil og vores frække Basset Hound Basse.​

Klinikassistenter

Brian

Mit navn er Brian, og jeg er gift med Christina. Er far til 2 drenge, Bertram og Buster. Er startet på Frederikssund Dyreklinik Juli 2015, og har I de sidste 17 år arbejdet som afdelingsleder i forskellige produktionsvirksomheder. Assisterer Christina når vi udfører frivilligt arbejde på Skiathos.

Charlotte

Hej mit navn er Charlotte.
Jeg arbejder nu på 10 år som receptionist og klinikassistent i Frederikssund Dyreklinik , da jeg elsker at arbejde med dyr og synes det er spændende at gå på arbejde hver dag.


Jeg har selv altid haft katte, men har nu 2 whippet hunde i stedet.
Jeg er gift og har 2 voksne børn

Jette

Mit navn er Jette. Jeg er gift med Jesper og vi er de lykkelige ejere af 2 dejlige grækerkatte Røde Mis og Ayla. Jeg er uddannet laboratorie tekniker og medstifter af Frederikssund Dyreklinik. Jeg er mor til Christina og hendes 2 søskende Anica og Mats-Peter.​

Firmanavn & CVR​

Frederikssund Dyreklinik ApS

CVR: ​28700520

Find os

Kirkegade 10

3600 Frederikssund